Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Caffe Art ofron pune per kamarier me pervoj pune dhe ndihmes kamarier, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa mbrapa Teatrit Kombetar ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si shankiste kame pervoj pune komunikoj mir me klientet jam mesuar te punoj nen presion dhe shpejt.

Ofroj pune / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Prizren Commerc Group ofron pune per dy vozites / shofer. Kandidatet duhet te jen komunikus me klientet te ken pervoj pune ne vozitje sepaku 2 vite, te gatshem per pune ekipore. Zona ku shoferi do...

Ofroj pune / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Prizren Commerc Group ofron pune per nje punetore femer. Detyrat dhe pergjegjesit te kujdeset per mirmbajtjen e pastertis se syreve dhe sherbim. Te jet e shkadhet, komunikuse dhe mikpritese pasi qe puna perfshin edhe sherbimin...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Hotel Sara ofron punë per nje nikoqire. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Të interesuarit të kontaktojn ne tel. Adresa Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.185 ne Prishtine.

Ofroj pune per 30 persona

Dërguesi i shpalljës

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Roje, monitorim dhe reagim të Sistemeve të Sigurisë alarm & kamera, Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë. DELTA Security Sh.p.k ofron...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirmbajtese te shtepis (f). Kontakti nga ora 15:00h - 22:00h. Orari dhe pagesa me marrveshje, pranohen vetem telefonata. Adresa afer Ministrise se Shendetsis ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"ATHELEN Class" ofron pune per nje shitese(f) dhe nje rrobaqepse me pervoj pune. Mosha e preferuar nga 18-22vjeçe, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa Lagjja Ulpian ne Prishtine.

Ofroj pune per 6 persona

Dërguesi i shpalljës

Kompania e Sigurimit Fizik “DELTA Security” Sh.p.k ofron mundësi afat-gjatë të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte te mira pune. Ne kërkojmë kandidatë për të plotësuar pozitat vijuese në Prishtinë. Oficer Patrullues për...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

DELTA Security është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë. Delta Security ofron mundësi afatgjate të punësimit, perspektivë për karrierë, avancim personal dhe kushte të mira pune. Shpall konkurs per 4 vende të...