Ofroj pune / elektricist

Dërguesi i shpalljës

NTP EL-3 ofron pune per punetor per instalime elektrike, kandidatet duhet te ken njohuri dhe pervoj pune ne instalime elektrike. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Veternik ne Prishtine

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per pastrimin e banesave, zyre, lokaleve ne Prishtine, e Marte dhe e Enjete.

Ofroj pune / Recepcioniste

Dërguesi i shpalljës

Spitali Sante Plus Prishtina ofron pune Resepsioniste. Kualifikimet / Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose fakultetin, Të flasë gjuhën angleze dhe/ose gjuhën turke, Aftësi të mira sociale dhe organizative, Njohuri të punës me kompjuter...

Ofroj pune per Ekip i shitjes / Marketing

Dërguesi i shpalljës

Spitali Sante Plus Prishtina ofron pune Ekip i shitjes / Marketing. Kualifikimet / Të jen 18-30 vjeç, Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi, Motivim për të punuar me orar fleksibil, Çdo kualifikim tjetër është përparësi. Të interesuarat...

Ofroj pune sezonal ne Turqi

Dërguesi i shpalljës

AYT Career AlbaBerisha Consulting ne Antalya te Turqise e cila ka ne menaxhim nje rrjet te hoteleve me 5 yje / Kerkon 500 puntor ne fushen e hoteleris dhe turizmit. Shpall te hapura keto pozita....

Ofroj pune per 15 persona

Dërguesi i shpalljës

Kompani Art Engineering ofron pune per 5 mjeshter dhe 10 puntor ne ndertim te vrazhd, te ineteresuarit duehet te ken pervoj pune. Kushtet e punes jan te volitshme, orari dhe pagesa me marrveshje. Te interesuarit...

Ofroj pune / enlarse

Dërguesi i shpalljës

Gjelltore Qebaptore Prizreni/D ofron punë për enelarese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr Tirana Lagjja Tophane në Prishtinë/jeton-trupaj@hotmail.com/morinatrendeline@gmail.com

Ofroj pune / Infermiere

Dërguesi i shpalljës

Spitali Sante Plus Prishtina ofron pune per nje Infermiere. Kualifikimet / Të ketë përfunduar Shkollën e Mesme të Mjekësisë drejtimi Pediatri është përparësi ose Fakultetin e Infermierisë së Përgjithshme, Të ketë përvojë pune së paku...

Ofroj pune / kamarier

Dërguesi i shpalljës

Zero Caffe Food ofron pune per kamarier me përovoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa rruga Agim Ramadani perball Konvikteve lagjja Ulpian ne Prishtine.

Ofroj pune / Kundenbetreuung

KiKxxl & evroTarget L.L.C

Kikxxl Evrotarget ofroj pune per punetor. Në kuadër të bashkëpunimit me kompaninë prestigjioze home24, duam të rrisim numrin e bashkëpunëtorëve të cilit njohin gjuhën gjermane për këtë projekt që tu përgjigjen kërkesave të klientëve në...