Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania e sigurimit LUANI oforn pune per 20 punetor të sigurimit fizik ( Roje ). Kandidatet duhet ti ken keto kritere dhe dokummente. Te jet shtetas i Kosoves. Te ket moshen 18-55 vjeçar. Te ket...

Ofroj pune / Punetor ne Depo

MOBIN SH.P.K.

Shtëpia e mobileve Mob In, shpall konkurs për punëtorë në depo: - Kushtet: - Shkollimi: Shkolla e mesme e përfunduar - Mosha e preferuar: 20-30 vjeçarë - Për të përzgjedhurit MOB IN ofron: * Kontratë...

Ofroj pune / Montera me përvojë 500€ paga

MOBIN SH.P.K.

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune: 1/Pozitë: Montera me përvojë -Kontrate pune të menjëhershme -Punësim të sigurtë -Pagë atraktive deri 500€ -Sigurim ndaj rreziqeve në punë Kushtet: Shkollimi: Shkolla e...

Ofroj pune per 10-MONTERA

MOBIN SH.P.K.

Shtepia e Mobileve “MOBIN“ shpall konkurs për vende të lira pune: Pozitë: 10 punëtor, montera * Kontrate pune të menjëhershme * Punësim të sigurtë * Pagë atraktive mbi mesatare 300€-400€ * Sigurim ndaj rreziqeve në...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania per prodhimin e pijeve Sinalco Kosova ofron pune per nje vozites (shofer) te kategoris C. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Asallan Pireva lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Tanore ofron pune per nje shitese (f). Kndidataja duhet te ket pervoj pune, orari I pune nga ora 06:00h – 15:00h / 15:00h – 00:00h. Pagesa sipas marrveshje. Adresa Rruga B ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirmbajtese te baneses dhe perkujdesjen e femive, orari i punes 5 her ne javte nga ora 09:00h-17:00h, , pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Dinatech ofron pune per promoter/e per shitjen e produkteve te kozmetikes ne teren. Produktet jane kryesisht ngjyra te flokeve nga Schwarzkopf. Kndidatet te cilet deshiroj te aplikojn duhet ti permbushin keto kritere, preferohet eksperience ne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania e luleve Ecuador's Best ofron pune per dy punetore, shitese me gjysem orari, pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Rexhep Luci nr.25 ne qedner te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania e pastrimit DONA ofron pune per punetore, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Elez Berisha ne Fushe Kosove.