Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/ndihmse ne punet e shtepis, orari i punes eshte 3 her ne javte, e Shtunde dhe e Dile pushim, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informta rreth punes te...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

VELA Fish Restaurant ofron pune per nje ndihmes kuzhinjer, kushtet e punes jane te mira, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni....

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Kompania e sigurimit fizik Balkan International ofron mundësi punësimi për punëtor dhe punëtore, Vendet e punës janë (Roje) në lokacione të ndryshme, Organizata ndërkombëare, Banka, Ambasada etj. Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Hambueger Jeta ofron pune per punetor/e, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa rruga Agim Ramadani perball Ministrise se Arsimit ne...

Ofroj punë/shitese

Dërguesi i shpalljes

Godo Colection ofron pune per puntore/shitese ne lokal, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa mrapa Teatrit...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant AGA ofron pune per shperndares/delivery nga ora 10:00h deri ne ora 14:00h, pagesa sipas marrveshjes, e Shtunde dhe e Dile pushim, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni,...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Restaurant AGA ofron pune per puntore/enlarse, orari i punes eshte nga ora 07:45h / 16:00h, e Dile dite pushimi, kushtet e punes jane te mira, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit te kontaktojne ne numer telfoni,...

Ofroj punë

Dërguesi i shpalljes

Bloom Bar Lounge ofron pune per puntore: - 1 shankiste - 1 kamariere Kushtet e punes jane te mira, orari i punes eshte me dy nderrime nga ora 07:00h-15:30h dhe 15:30h-00:00h, 1 her ne javte...

Ofroj pune per dy femra

Dërguesi i shpalljes

Hook Fish&Chips oron pune per dy puntore femra ne gastronomi, puna do te jete ne ark, e sherbimi do te jete self service, nuk do te sherbejn ne tavolina vetem te arka. Te iteresurt perme...

Ofroj pune / Video Editor

Dërguesi i shpalljes

Are you a creative and skilled Video Editor with a passion for crafting captivating short content videos? We're looking for a talented individual to join our team as a Video Editor. In this role, you'll...