Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Bizhuteria Fatosi ofron pune per 7 punetor. 5 femra dhe 2 meshkuj. Kandidatet duhet te jen nga mosha 19-28 vjeç. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Prishtine - Ferizaj km2 ne Çagllavicë

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania Greatwood L.L.C ofron pune per nje shitese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Aplikacioni për konkurim mund të dorëzohet edhe fizikisht tek kompania Greatwood L.L.C. magjistralja Prishtine Gjilan kilometri 1 ose ne email. greatwood_ks@gmail.com Info:049...

Ofroj pune per 4 persona

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Ylli Pashtriku" ofron pune per 4 agjente shitjes per teren te Rrafshit Dukagjinit. Kandidatet te jene banore te Rrafshit Dukagjinit. E preferushme te kene patent shofer kategoria B. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa:...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Hotel Pashtriku ofron pune per 10 persona. 2 recepcioniste, 2 shankist-e, 2 ndihmes-e kuzhinjere, 1 kuzhinjer-e, 2 kamariera-e, 1 mirmbajtes. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr.Nene Tereza ne qedner te Gjakoves Info: 049 507...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare e femieve ne Prishtine. Kam pervoje pune me femije te moshave te ndryshme.

Ofroj pune

Butrint

Restorant "Te Mollat" ofron pune per menaxher, kandidati duhet te ket pervoj pune sepauki 3-5 vjeç, mosha e preferuar 25-35 vjeÇ. Orai dhe pagesa me marrveshje. Adresa: lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine./poemabedra@hotmail.com

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Studio Hair & Make Up PRESTIGE ofron pune per punetore me pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Rr. Rexhep Krasniqi lagjja Kalabri ne Prishtine

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mirembajtese e shtepis ose baneses, pagesa sipas marrveshjes

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Salloni Estethica ofron pune per grimere me pervoje. Kualifikimet. Te kete mbaruar kursin apo shkollen e grimit. Te kete pervoje ne pune. Mosha e preferuar 20-40 vjeçare. Adresa: Rr. Sheshi Zahir Pajaziti p/n ne qedner...

Ofroj pune per depoist

Dërguesi i shpalljës

Lutian Home ofron pune per depoist. Detyrat kryesore. Përgaditja e porosive. Rregullimi dhe mirëmbajtja e depos. Organizimi i transportit të porosis. Të raportoj tek menaxheri. Kualifikimet. Te kete te perfunduar shkollen e mesme. Pervoja e...