Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Overtime lounge bar ofron pune per shanikist/e, kamrier/e, personat e inetersuar te jen te shkathet ne pune si dhe ne ekip, orari dhe pagesa me marrveshje. Per me shum informacione rreth punes kontaktoni ne numer...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Green Health ofron pune per nje punetore per mbjellje te thonjeve dhe mbjelljente qerpikeve, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Te intersuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore ndihmese, orari i punes eshte nga ora 08:00h / 11:00h, pagesa sipas marrveshjes. Perparesi kane femrat nga Prishtina ne afersi te sheshit. Adresa ne qender te Prishtines afer sheshit.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/KUJDESTARE per perkujdesjen e dy femive te moshave 2.5 vjet dhe 6 vjeçare: - Kandidatja duhet te ket etik dhe korrektesi ne pune, - Te jet serioze, familjare dhe komunikuse me...

Ofroj pune

qendresa Shpk

Restaurant Qëndresa ofron pune per dy skarista dhe dy ndihmes skarist orari i punes 8 ore pagesa sipas marrveshjes , Adresa ne Stacionin e Autobuseve ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per nje punetore/pastruse per pastrimin e baneses 4 her ne javte, orari i punes nga ora 08:00h / 16:00h ose 09:00h / 17:00h, pagesa sipas marrveshjes, te interesuart per me shum informacione rreth...

Ofroj pune

B.I

Motel Villa Europa ofron pune per nje recepcionist me orar te plote, pagesa 450€, kushtet e punes jane te mira, te interesuarit per me shume informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Kontakti nga...

Ofroj pune / Pizzamen

Dërguesi i shpalljes

Gusto Coffee ofron pune per Pizzamen. Gjithçka që ju duhet të ofroni është: Vullnet pune Shkathtësi organizative Vetiniciativë Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla ndërkombëtare Të punoni në...

Ofroj pune / Mirembajtëse

Dërguesi i shpalljes

Gusto Coffee ofron pune per punetore Mirembajtëse. Gjithçka që ju duhet të ofroni është: Vullnet pune Shkathtësi organizative Vetiniciativë Të gatshëm të punoni me standarde dhe rregulla të një kompanie me rregulla ndërkombëtare Të punoni...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljes

Embeltore Sweet Time ofron pune per 1 shankist/e, kamarier/e, kushtet e punes jane te mira, orari i punes eshte me nderrimi, pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne...