Ofroj pune per 2 persona

Dërguesi i shpalljës

Elektro Instalues "Kelmendi" Shpall konkurs pune per 2 vende te lira pune. * Njohes i mire i instalimit elektrik. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Arbane ne Prizren

Kerkoj pune

Besart

Kerkoj pune si shofer posedoj kategori B, kame pervoj pune 5 vite ne te gjith teritorin e Kosoves.

Ofroj pune / 4 punetore

Dërguesi i shpalljës

"Tropical massage" ofron pune per 4 punetore (f) fizoterapiste (masazhere) , orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa: Rr. Vllezrit Faslu lagjja Vranjevc ne Prishtine.

Ofroj pune / shofer ( motorrist)

zenel

Ofroj pune per nje shofer motorri (motorrist skuter), per regjionin e Prishtines. Kriteret e punes te ket pervoj pune, te jet komunikativ, i shkathet te punoj nen presion, te ket patent shofer. Orari dhe pagesa...

Ofroj pune per Jurist

Dërguesi i shpalljës

Kompania Agikons, lider në ndërtimim dhe zhvillimin e rezidencave, shpall pozicionin vakant “Jurist/Kordinator projekti ligjor dhe administrativ”. Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë cv-në e tyre në hr@agikons.com, duke shënuar edhe pozicionin për të...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Sigurim Privat ( truproje) ofroj sherbime percjellje per persona VIP po ashtu per kedo qe deshirone te kete Sigurim Privat apo ( percjells)

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Internacional Security Association sh.p.k Kompania shpall konkurs per punetor te sigurimit fizik te cilet duhet ti plotesojne keto kushte: Te jene te pajisur me licenc per sherbim themelor te sigurimit nga MPB Departamenti per Siguri....