Ofroj pune per nje shitese

Dërguesi i shpalljës

Salloni i perdeve dhe tepihave "Ardi Brilliant" ofron pune per nje shitese me pervoj pune, orari i punes 8 ore pune, pagesa sipas marrveshjes. Mosha e preferuar mbi 18vjeç. Adresa: Rr. Ilir Konushevci-Prishtinë

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Villa Green" ofron pune per nje mirembajtese te dhomave te motelit, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Bresje - Fushe Kosove

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"AUTO FIX" ofron pune per nje automekanik me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Veternik-Prishtine

Ofroj pune per shefe te recepsionit

Dërguesi i shpalljës

"INTERNATIONAL PRISHTINA & SPA" ofron pune per SHEFE te Recepsionit - Detyrat dhe pergjegjesite: 1. Të mbikëqyrë sjelljet e recepsionit me klientët dhe vizitorët, sipas standardeve më të larta. 2. Te monitoroj buxhetin dhe prodhon...

Ofroj pune / shitese (f)

Fatlume

Mobileria "Andi Design" ofron pune per nje shitese (f) ne sallonin e mobileve, orari i punes nga ora 09:00h - 19:00, pgesa 220€. Adersa: Rr. Nene Tereza ne Fushe Kosove

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"AUTOLARJE PRISHTINA" ofron pune per punetore, orari i punes 9 ore pune me nderrime, paga 250€, 1 dite ne javte pushim. Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"ELECTRO SWEDEN" ofroj pune per mjeshter te teknikes se bardhe, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Veternik ne Prishtine

Ofroj pune per shitëse ose shitës

Dërguesi i shpalljës

"Blej24" ofron pune per nje shites/e qe do te na ndihmoj ne punet tona ditore. Orari i punes nga ora 9:00h - 17:00h, pagesa sipas njohurive ne lemin e elektronikes dhe aftesis ne pune edhe...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj urgjentisht pune si ne market, furre buke, mobileri, depo, internet caffe, etj.