Ofroj pune / Roje fizike

Dërguesi i shpalljës

“INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k Është Kompani private profesionale e cila ofron shërbime të sigurisë: Roje fizike, Monitorim të Sistemeve të Sigurisë (alarm & kamera), Instalim, Servisim dhe Mirëmbajtje te Sistemeve te Sigurisë. “INTERNATIONAL SECURITY”Sh.p.k ofron mundësi afatgjate...

Kërkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per mirmbajtjen e shtepis/baneses apo per kujdesjen e femijeve ne Prishtine

Ofroj pune / shitese (f)

Dërguesi i shpalljës

Dyqani "valmiri textil" oforn pune per nje shitese, orari i punes nga ora 11:00h - 19:00h, pagesa sipas marrveshjes. Adresa. Rr.Ilir Konushevci afer xhamis se Llapit ne Prishtine 044161676

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoje pune per kujdesjen e ndonje femiut apo edhe per mirmbajtjen e shtepise.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per 2 puntore meshkuj per fabriken e shamponave te ken fakultetin e kimis te mbaruar dhe te ken njohuri ne prodhimin e shamponave, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes,...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kekoj pune per pastrimin e loklaeve, restorantave, diskotekave ne Prishtine.