Ofroj pune / Nikoqire

Dërguesi i shpalljës

Hotel "begolli" ofron pune per nje nikoqire. Orari dhe pagesaa sipas marrveshjes. Të interesuarit të lajmërohen nga ora 13:00h - 18:00h Adresa: Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.8 / Prishtine

Ofroj pune per puntor-e / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Ëmbëltorja "Daja" ofron pune per punetor/e me pervoj pune shume vjeçare per gatimin e ç'fardo embelsire, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Ne qedner te Prizrenit

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mbikqyrse e shtepis, baneses, perkujdesjen e te moshuareve ose femive ne Vushtrri, jame 38 vjeçare.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si pastruse, kujdestsre per femi ose te moshuareve ne Prishtine. 044906041

Ofroj pune per shitese (f)

Dërguesi i shpalljës

"Pure Perfume" ofron pune per shitese vajza dhe promocion me eksperienc pune, orari i pune s6 ore pune dhe 6 dite te javes pune, pagesa dhe kushte jane shume te mira. Te interesuarat te dergojne...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Deck" ofron pune per kamariera dhe shankista per te punuar ne lokalin, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Sheshi Nene Tereza ne qender te Prishtines

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Eurosuvatim" ofron pune per mjeshter ne suvatim me material MP75L dhe Gled me pervoj pune, orari i punes i plotr, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. MUharrem Fejza ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "Del Posto" kërkon kuzhinier me perovoje pune dhe një ndihmese kuzhiniere. Orari i plot, pagesa me marrveshjes. Adresa: Rr. Enver Maloku lagjja Mati 1 ne Prishtine.