Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestsre e femive ose mirmbjtese e banesave apo shtepive ne Prishtine, kame pervoj pune. Nr kontaktues: 044150577 & 044343241

Interior & Exterior

bashkim vuca

Interor & exterior dizajn të ndryshme me knauf, glet, ngjyra dekorative, tapete, rafaeollo, izolim, fasada te jashtme e sherbime të tjera. Me çmime te volitshme ne treg.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"BINNI" NË PRIZREN SHPALL KONKURS PËR POZITËN 'INXHINIER' - Kushtet: * PËRVOJ PUNE SË PAKU 2 VITE SI INXHINIER * TË KENI AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI * TË KENI PËRKUSHTIM MAKSIMAL NDAJ PUNËS * TË...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje kujdestare për të moshuar mundësisht te jet nga Prishtinës ose rrethina, mosha e preferuar 40-45 vjeç. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kërkoj pune, kam pervoj pune 1 vjet e gjys per me maru pshtjelljen e donerit ose ndonje pune tjeter si autolajre, sigurim dhe pune jasht vendit qe eshte nevoja edhe sezonal falimenderit./ B_shehu@live.com

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne ndonje market, butik, kozmetike, embeltore apo furre buke ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Auto larja "Meti" ofron pune per punetor ne autolarje, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kushtet e punes jane te mira. Adresa: Rr. Gazmend Zajmi afer fakulteteve lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine