Ofroj pune per Agjente e Marketingut

Dërguesi i shpalljës

Kompania APR Sh.p.k shpallë konkurs për poziten: - Agjente e Marketingut Detyrat dhe përgjegjsitë: * Marketingu dhe kontraktimi i agjentëve të shitjes - Kushtet e aplikimit: * Preferohet shkollim I lartë * Të ketë së...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kamareir, sigurim, shites ne ndonje market, depoist, autolarje, jame 19 vjeçar. Prishtin ose Fushe Kosove

Ofroj pune per 5 punetore

Dërguesi i shpalljës

Kompania "HAJDAR-COM" ofron pune per 5 mjeshter per instalimt ujsjellsit ndertesave dhe objekteve. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Enver Maloku Pn / Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kamarier, kam pervoje pune 6 vjeçare ne kafiteri, restaurante, hoteleri etj .

Ofroj pune per Montazher Video/Foto

Dërguesi i shpalljës

Ofrohet nje vend pune per nje montazher vido dhe foto me adobe premiere dhe fotoshop si dhe te din te shkrepe foto ne studio. Nuk kerkohen pervoja te veqanta, e rendesishme eshte qe personi te...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne ndonje market, depo ose ndonje pune tjeter. /leonitberisha01@live.com

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Villa Green" ofron pune per nje pastrues (M) per dhoma te motelit, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Bresje - Fushe Kosove

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune sapo kam perfunduar fakultetin e gjuhes Angleze dhe jam e interesuar per pune. Jam shume komunikative dhe e motivuar per te dhene me te miren nga vetja.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si banakier(shankist) jame profesionist kam pervoj pune 10 vjeçare.