Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mesuese private per nxenes te klaseve 1-9 ne te gjitha lendet perfshire gjuhen Angleze. Mesimi mbahet ne shtepine e nxensit ne marreveshje me prinderit.

Ofroj pune / kontabilist

Dërguesi i shpalljës

Dyqani i textilit "RISA & RIA" ofron pune per nje kontabilist, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Vushtrris ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"New World Communication" ofron pune për të gjithë gjermano-folësit ku mund te gjeni veten në produkte te ndryshme ( legale ) po ashtu edhe paga te volitshme dhe korrekte. Për më shumë informata lajmrohuni në...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si rrobaqepese, jam ne vitin e tretete fakultetit per dizajn te modes, kame perfunduar edhe kursin e rrobaqepsis.

Ofroj pune per 13 persona

Fredi Electronics

"Fredi Electroncis" në bashkëpunim me një kompani Kroate kërkon të punësoje në stafin e tij: * 1-Ekonomist(e) i/e brendëshme të ketë përvoje në magazinim dhe mirëmbajtjen e dokumentave të brendëshme të kompanisë * 2-Projektues me...