Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj pune per nje mirmbajtese te shtepis 1 her ne javte, pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Lagjja Arberi ne Prishtine

Ofroj pune per 3 persona

Dërguesi i shpalljës

Auto larja "Prishtina" ofron pune per 3 persona, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr. Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine

Ofroj pune / SHOFER/ Zvicerr- Kosove

Dërguesi i shpalljës

INTERNACIONAL TRANSPORT COMPANY BINA SHPK ofron pune per nje shofer qe posedon viz shengen apo pasaport me drejt udhetimi ne Europe, shoferi duhet te posedoj patent shofer te kategoris E, destinacioni Zvicer Kosove Zvicer. Adresa:...

Ofroj pune per Menaxher/e Marketingu

Dërguesi i shpalljës

Kompania "MEDICAL SOLUTION GROUP" ofron pune per nje Menaxher/e Marketingu me eksperienc pune, preferohet mjek/e, farmacist/e, infermier/e. Prioritet kane ata kandidat te cilte kane punuar ne fushen e Kirurgjis dhe kane automjet te tyre personal....

Ofroj pune per rrobaqepse

Dërguesi i shpalljës

"dresslumecanoli" ofron pune per nje rrobaqepse per qepjen e fustanave, kandidatja duhet te ket pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Kolovic ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Top Service" ofron pune per punetor meshkuj per pastrimin e xhamave, mosha e preferuar nga 18-30 vjeç, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Emshir ne Prishtine

Ofroj pune per shankist

Dërguesi i shpalljës

"Fron Caffe" ofron pune per nje shankist me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje.Adresa: Rr.Nazim Gafurri ne Prishtine

Ofroj pune per Frizere

Dërguesi i shpalljës

"Rita Makeup Studio" ofron pune për frizere profesionale me pervojë pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Ortakoll ne Prizren

Ofroj pune per dy persona

Dërguesi i shpalljës

Pizzeria "Bodrum" ofron pune per nje shankist dhe nje kamarier me provoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Idriz Gjilani Nr.25 lagjja Dardani Prishtinë