Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune ne ndonje market, restaurant si kamarier kam pervoj pune.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

"Caffe&Bar Momento" ofron pune per kamarier me pervoj pune per afat me te gjat, orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa: Lagjja Ulpian ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Auto Color "Unik" kerkon praktikant (zantli) mbi moshen 18 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Dardania ne Fushe Kosove

Ofroj pune / Nikoqire

Dërguesi i shpalljës

Hotel "begolli" ofron pune per nje nikoqire. Orari dhe pagesaa sipas marrveshjes. Të interesuarit të lajmërohen nga ora 13:00h - 18:00h Adresa: Rr. Maliq Pashe Gjinolli nr.8 / Prishtine

Ofroj pune per puntor-e / Prizren

Dërguesi i shpalljës

Ëmbëltorja "Daja" ofron pune per punetor/e me pervoj pune shume vjeçare per gatimin e ç'fardo embelsire, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Ne qedner te Prizrenit

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si mbikqyrse e shtepis, baneses, perkujdesjen e te moshuareve ose femive ne Vushtrri, jame 38 vjeçare.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si pastruse, kujdestsre per femi ose te moshuareve ne Prishtine. 044906041