Ofroj pune / Kuzhinjere

Dërguesi i shpalljës

Restaurant "Druri G" ofron pune për një kuzhinjere (f) me perovoj pune sepaku 2 vite në kuzhin, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, kushtet e punes jan shum te mira. Adresa: Rr. Agim Ramadani ne Prishtine.

Ofroj pune per Agronom/e

Dërguesi i shpalljës

NPT “AGROPHARMA” Shpall konkurs pune per pranimin e nje Agronom/e i rregullt. - Kandidati për këte vend pune duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme: * Të ketë përfunduar fakultetin e Bujqesisë. * Të ketë njohuri...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si ndihmese ne punet e shtepis nje her ne jav dita e Premte ose Shtune, orari i punes nga ors 08:00h deri 17:00h, pagesa 20€ .

Kobra - Security

Dërguesi i shpalljës

Kobra - Security Bëjm sigurim ne Diskoteka Live muzik Percelljen e vip personave e shumë te tjera 24h ne mendojm per ju -Kerkojm Puntor..e ne ket lami Puntorja puntori duet te ken shendet te mir...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kamarier jam 19 vjeçar kam aftesi te mira komunikimi dhe jam i gatshem te punoj sipas orarit qe me pershtatet kam pervoj pune

Ofroj pune - Agjent/e te shitjes

Dërguesi i shpalljës

"Itrendin" hapë konkurs për vendet e lira të punës në pozitën Agjent/e te shitjes. - Detyrat * Vizita ne biznese * Prezantimi i Itrendin * Shpalosja e ofertave - Konkursi është i hapur deri me...

Ofroj pune

Gezim Jusufi

"Librex" ofron pune per agjent/e te shitjes ne teritorin e Kosoves, aplikuasit duhet te posedojn patent shofer te kategoris B, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.