Kerkoj pune / Arkitekt

Dërguesi i shpalljës

Jam nje arkitekt , te cilen pune e ushtroj tash e sa vite, punoj mire me programe vizuele si 3d max dhe Vray, Si arkitekt punoj keto pune : projektim, dizajn Enterier , dizajn te...

Edukatore Private

Dërguesi i shpalljës

Punoj si edukatore private per lënden e Matematikës dhe Fizikës per Nxënesit e shkollave fillore dhe shkollave te mesme te ulta (nga klasa e 1 deri ne klasen e 9)

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare e femive ose perkujdejen e te moshuareve ne Prishtine.

Ofroj pune - pastrues/e

Dërguesi i shpalljës

"Restaurant&Motel Shpati" ofron pune per nje pastrus/e, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Maxhistralia Prishtin-Mitrovic Km.4 / Prishtine

Ofroj punë / Kontabilitet

Dërguesi i shpalljës

"Glob Audit" sh.p.k ofron pune per punetor në fushën e kontabilitetit, orari dhe pagesa me marrveshje, Te gjith të interesuarit mund të aplikojnë në emailin: globaudit@hotmail.com ose direkt duke plotesuar aplikacionin në zyrat tona. Adresa:...

Ofroj pune per 1 recepcionist

Dërguesi i shpalljës

Hotel "Begolli" ofron pune per 1 recepcionist. * Njohja e gjuhes Angleze eshte e obliguar. * Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. -Të interesuarit të lajmërohen nga ora 12:00h - 16:00h Info: 038244277 ose 044244277 Adresa:...

Kerkoj punë

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si menaxhere/shitese ne ndonje butik kame pervoj pune 5 vjeçare si menaxhere e butikut, kam fakultetin e mabaruar Menaxhim Biznesi.

Kerkoi punë

Behar

Kerkoj pune ne ndonje market ose sigurim te ndonje objekti jam 23 vjeçar posedoj patent shofer te kategoris B, kam njohuri komunikuese te gjuhes Gjermane