Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Jemi burr e grua kerkojm pune per pastrim te zyrev private vetem per zyre.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare per femi, shitese ose recepsioniste ne Prishtine.

Kerkoj pune / Mesuese Private

Dërguesi i shpalljës

Ofroje mesim privat per nxenesit nga parashkollor deri ne klasen e 5. Mesimi mbahet ne shtepite e juaja me orar te caktuar bashkearisht. Çmimi varet nga oret qe mbajme çdo dite. Jam e çertifikuar me...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune te kujdesem per ndonje femij ne shtepin time kam fakultetin Perkujdesja dhe Mirqenja e femijeve orari i punes pasdite nga ora 16:00h - 23:00h gjindemi ne Prishtine lagjja Deshmoret e Marecit. Pagesa sipas...

Kerkoj pune / Arkitekt

Dërguesi i shpalljës

Jam nje arkitekt , te cilen pune e ushtroj tash e sa vite, punoj mire me programe vizuele si 3d max dhe Vray, Si arkitekt punoj keto pune : projektim, dizajn Enterier , dizajn te...

Edukatore Private

Dërguesi i shpalljës

Punoj si edukatore private per lënden e Matematikës dhe Fizikës per Nxënesit e shkollave fillore dhe shkollave te mesme te ulta (nga klasa e 1 deri ne klasen e 9)

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare e femive ose perkujdejen e te moshuareve ne Prishtine.

Ofroj pune - pastrues/e

Dërguesi i shpalljës

"Restaurant&Motel Shpati" ofron pune per nje pastrus/e, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Maxhistralia Prishtin-Mitrovic Km.4 / Prishtine