Ofroj pune / Financa - shites Ambulantiv

Dërguesi i shpalljës

NTP "KORABI"ofronpune per dypunetore meshkuj. - Shites Ambulantiv * Duhet te jete komunikativ * Te planifikon, zhvillon dhe zbaton aktivitetet e shitjes * Vendos kontakte me kliente te rinj dhe miremban kontaktet me klientet ekzistues....

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si IT teknik, sevise, kame te perfunduar IT Essentials, kame pervoj pune.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune urgjentisht si ndihmse ne punet e shtepis baneses, market ose kujdestere per femi 5 her ne javte ne Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare e femive ose mirembajtjen e shtepis, orari i punes nag e Hena deri te Premten, pagesa sipas marrveshjes.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoje pune si ndihms kuzhinjeri me provoje 8 vjeqare kame punuar ne resturante si ne Shqiperi dhe ne Kosove jame 28 vjeq nga Kastrioti (ishobiliqi).