Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për dy shankistë në Lounge Bar Over Time në Prishtinë. Adresa Rr.Gazmend Zajmi afer fakulteteve. Pagesa dhe orari bëhen sipas marrëveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për punëtorë në Fabrikën per pastrimin e tepihëve ER FRESH. Adresa: Fushëkosovë, Rruga e Pejës. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ofroj punë për një punëtore me përvojë në mbjelljen e thonjëve në Studio "ELA" Adresa: Fushëkosovë, Rr. Abedin Sogojeva. Orari dhe pagesa sipas marrëveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Passarela Cafe ofron pune per 4 kamariera me pervoje pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Te interesuarit te na kontaktojn ne numrin telefoni. Adresa mbi Kurriz lagjja Dardani ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Extra Pizza ofron pune per kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa perball shkolles Meto Bajraktari te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Ana Petrol ofron pune per nje femer ekonomiste per menaxhimin e marketit, dy kamarier/e, dy shankiste, nje kuzhinjer me pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lluzhan ne kilometrin e 10 ne rrugen Podujevë-...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Furra Qerimi 3 ofron pune per shitese. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa Te Qafa ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Autolarja "ARBERI" ofron pune per punetore, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjjja Dardani ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restoran Qendresa ofron pune per 2 kamarere, 1 shankiste, 2 enlarse. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Stacioni i Autobuseve ne Prishtine.

Ofroj pune

Flamur

"Fron Caffe" ofron pune per 1 kamariera dhe 1 shankist, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Rr.Nazim Gafurri ne Prishtine