Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si ndihmse ne punet e shtepis, enlarse apo diqka te till. Jam studente 24 vjeçare

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kamarier kam perovoj pune 7 vite si ne lokal, bar dhe restorante.

Kerkoj pune

Adonisi

Kerkoj pune si agjent i shitjes, furnizues i ndonje malli ose te mbaj kurse private te matmatikes ne Prishtine.

Ofroj pune

Arsa

Kompania Arsa Shampoo Kerkon promotere/promoter si agjent te shitjes ne ambiente te hapura . Te gjith aplikantet duhet te jene te lir nga çdo obligim . Kriteret e punes duhet te jene : - Te...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kuzhinjer kam pervoj pune ne skar, gjella, sallata te gjitha rreth kuzhines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania "Express Distribution" ofron pune per nje punetor mashkull ne fabriken per prodhimin e detergjntave, orari i punes nga ora 07:30h - 16:30h pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Zona Industriale, Miradi e Eperme ne Fushe Kosove...