Shes ose Jap me qira 3lokale / Gjakove

Dërguesi i shpalljës

Jap me qira ose shes 3zyre 95m2+95m2+100m2 jane ne ndertesen e KEDS-it (ish KEK-ut). Zyret gjinden ne qender te qytetit te Gjakovës ne distanc prej 15 metra nga rruga kryesore. Munden te perdoren per shume...

Kurse të gjuhës angleze & Përkthime Zyrtare

Dërguesi i shpalljës

Qendra për mësimin e gjujës angleze ,ELTC ENGY në Mitrovicë ofron kurse të rregullta dhe intenzive për të gjitha profilet dhe moshat. Mësimdhënës të mirënjohur në vend dhe cilësi e garantuar. Përkthime zyrtare dhe jozyrtare...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kamamrier ose shankist kame pervoj pune 2 vjeqare. Jetoj ne Prishtine .