Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

The Hair Studio ofron pune per nje punetore femer te jete e motivuar per pune dhe e shkathet. Te ket njohuri per shkurtimin e flokeve, shatir, ombre dhe ngjyrosje. Pagesa me perqindje %. Te gjitha...

Ofroj pune

Baton

Home Clean N.SH ofron pune per dy punëtor për punë ne fabrikë; Kushtet për aplikim janë: -Duhet të jetë banor i Prishtinës apo rrethinë, -Të ketë patentë shofer, kategoria B -Të njoh qytetin e Prishtinës...

Ofroj pune

AutoTransport sh.a

Autotransportit ofron pune per nje punetore vozites/shofer: Një vozitës autobusi në relacion: Oshlan – Bardh i cili duhet të ketë vendparkingun e sigurt. Kushtet e parapara: - Patent shoferin (kopje) kategorin “D” - Të jetë...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Miran künefe ofron pune per kamariere/femra, te interesuarat te jen te shkatheta, te njoh gjuhen Turke, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rrug Rexhep Luci afer kinema abc ne Prishtine

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Extreme pizza shpall konkurs pune për 4 shofer apo (deliveery) me përvoj pune, të cilët kërkohen të jenë të kujdesshëm, energjik dhe të gatshëm për një ditë dinamike në punë, për aplikim dhe më shum...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune per mirmbjatjen e baneses ose shtepis dy her ne javt ne Fush Kosove ose Prishtine.

Ofroj pune

Arbenit Govori

Monaco Lounge shpall konkurs pune per keto pozita: 3 kamariere 2 kamariera Pagesa dhe orari sipas marreveshjes Te interesuarit/at mund te lajmrohen ne numrin e cekur me larte Adresa ne qender te Prishtines.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Metro Caffe ofron pune per punetor enelares/m dhe shankist, kamarier, te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer sheshit ne qender te Prishtines