Shes 5 radiatora

Dërguesi i shpalljes

Shes 5 copa radiator pak te perdorur, dimenzonet jane 1x120cm 2x2x 140cm 3x1 160cm 4x1 240cm, persona e interesuar te konatktojn ne numer telefoni, çmimi 280€ komplet

Shes 2 tavolina

Dërguesi i shpalljes

Shes 2 tavolinat per thonje, jan shum praktike, jan ne gjendje te rregullt dhe te ruajtura, çmimi 400€ i diskutushem. Adresa lagjja Emshir ne Prishtine.

Shes çadren

Dërguesi i shpalljes

Shes çadren per lokal ose ballkon, dimenzionet 6x3 metra, çmimi sipas marrveshjes.

Shes kalldajen

Dërguesi i shpalljes

Shes kalldajn e Centrometalit ne gjendje shume te mire dhe shume pak e perdorur, kalldaja ka mundesi te perdoret me dru dhe pelet, çmimi sipas marrveshjes.

Shes inventar

Dërguesi i shpalljes

Shes inventarin per fast food, qebaptore, skara, friteza e pomfritit, hauba e ventilimit, shankerica, friz, frigorifer i mishit i reklames, shank i vogel, çmimi sipas marveshjes