Shes Biznesin

Dërguesi i shpalljës

Shes biznesin fast food rruga Vllëzërit Fazliu nr145 afer shkolles Asim Vokshi rruga kryesore ne Koderen e Trimave/Vranjevc ne Prishtien. Biznesi eshte funksional dhe ka paisjet si furren e picave me rrym, skaren me plinë,...

Shes frigoriferin

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin i cili perdoret per mirmbajtjen e embelsirave, frigoriferi eshte ne gjndje t erregullt. Çmimi sipas marrveshes.

Shes frigoriferin/frizin

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin/frizin i cili perdoret per mirmbajtejn e produkteve ushqimore ne gjndje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.