Shes dallama/jelk ari

Dërguesi i shpalljës

Shes dallamat punim dore komplet dy kemisha te ndryshme per dallama, shallvaretl, kepucat, kolloni, komzat, mindili, kurora, fundin, po ashtu shes edhe jelekun me kollon dhe komza te gjitha punim dore te gjitha te reja...

Shes ora dore

Dërguesi i shpalljës

Shes ora dore te firmave "lacoste dhe ferrari" te sapo ardhura nga Zvicrra jane origjinale te pa perdorura. Çmimi sipas marrveshjes