Shes qenin 4 muajsh

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin e races belgian malinos gjinia mashkull, çmimi i fundit eshte 50€ nderrim nug bej, qeni eshte personalisht i imi vet e kam rritur.

Shes qen

Dërguesi i shpalljes

Shes 5 haski klysh (4 femra dhe 1 mashkull) nenen e kan haski te paster.

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Golden Retriver, gjinia mashkull, mosha 2 muaj, i vaksinuar si dhe posedon librez.

Shes qenin Hyskey

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin te llojit Hyskey, i vaksionuar dhe me kontrolla te rregullta tek veterinari, i pershtatshem per ambijent familijar. Çmimi sipas marreveshjes eshte blere 200 € dhe shitet ne çmim me te ulet.