Shes 8.5 hektar toke / Dardan-Kamenice

Arsim

Shes 8.5 hektar toke ne Dardan ish fabrika e pllakave të keramikës ("Rikiri"). Prona është prej 8.5ha tokë ndërtimore. Posedojmë dy linja të prodhimit: - linja e mallterit të gatshëm dhe ngjitësave të stiroporit dhe...

Kerkoj bashkbanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanuse ne kuader te baneses 76m2 kati i -VI- lagjja Lakerishte ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, korrdior, banjo, banesa eshte e mobiluar. Çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj bashkbanus

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj 2-3 bashkbanus (m) ne kuader te baneses 71m2 kati perdhese lagjja Dradni ne Prishtine banesa ka dy dhoma, kuzhin, korrdior, banjo, banesa eshte e mobiluar. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes 8.5 ari truall / Rahovec

Dërguesi i shpalljës

Shes 8.5 ari truall rruga Dackoll ne Rahovec toka ka dalje ne rruge direkt eshte nje vend shume i pershtshem per biznes dhe banim, toka posedon uje, rryme, kanalizim, çmimi sipas marrveshje.

Shes dyer metalike per garazha

Dërguesi i shpalljës

Shes dyer metalike , shume te forta me cilesi te larte, me dimenzione prej  4.15m × 2.70m,  te pershtatshme per lokal apo garazh, te pajisura me gjama dhe te ngjyrosura

Kerkoj bashkbanuse

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkabnause (f) ne kuader te baneses 64m2 kati -XII- lagjja Lakerisht ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, banjo, korridor, 2 lift 24h, banesa eshte e mobiluar komplet, perpasri kan vajzat mbi moshen 35vjeçe (jo...