Kerkoj bashkebanues

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanues / M ne kuader te baneses 60m2 kati i -I- lagjja Dardani ne Prishtine. Banesa posedon dhome, kuzhin, korridor, banjo. Bnaesa eshte e mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim. Çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj te bashkbanoj

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj te bashkbanoj me vajza te tjera ne kuader te baneses ne Fushe Kosove. Banesa duhet ti ploteosj kushtet per banim jemi dy veta. Çmimi sipas marrveshjes.

Kerkoj bashkbanuse (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkebanuese ne kuader te baneses 53m2 kati i -III- lagjja Ulpian ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banjo, banesa eshte e mobiluar, ka ngrohje qendrore me “Termokos”, ka klime, dhe te gjitha paisjet...

Kerkoj bashkbanuse

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj 3 bashkbanuse(f) ne kuader te baneses 70m2 kati i -IV- Rr.Lord Bayron lagjja e Muhaxherve ne Prishtine banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banjo, banesa eshte e mobiluar. Çmimi 40€ per person + shpenzimet