Shes mobiljet

Dërguesi i shpalljës

Shes mobiljet si dy kauqa per dhome dite, çmimi 200€, frigoriferin firma Hugo, çmimi 80€, lavtariqen firma Hugo, çmimi 100€ dhe nje shtrate, çmimi 30€, Adresa lagjja Vranjevc ne Prishtine.

Shes tavolinat

Dërguesi i shpalljës

Shes 3 tavolina, 2 te bukes dhe 1 e ndejes, çmimi 120€, Adresa rruga B ne Prishtine.

Shes frigoriferin

Dërguesi i shpalljës

Shes frigoriferin i pershtatshem per lokale ne gjendje shume te mire, shume pak i perdorur, çmimi 150€

Shes TV

Dërguesi i shpalljës

Shes TV firma BLUSONIK 32 inq, çmimi 139€ me dokumente.

Shes komod

Dërguesi i shpalljës

Shes komoden ne gjendje te rregullt, çmimi 65€, Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Shes kalldaj

Dërguesi i shpalljës

Shes kalldajen shum pak e perdorur, çmimi sipas marrveshjes ose bej nderrim me mobilje.

Shes paisje shtëpiake

Dërguesi i shpalljës

Shes pasije shtepiake si shporet elektrik firma gorenje, shum pak i përdorur, çmimi i blerjes 550€ e shes per 450€, enëlarëse firma gorenje, çmimi i blerjes 350€ e shes per 200€, lavatriqe firma Beko, çmimi...