Shes tabletin Lenovo

Dërguesi i shpalljës

Shes tabletin Lenovo-tab 7304, tableti eshte shume pak i perdorur dhe funksional pa asnje demtim, posedon dhe qanten, çmimi 65€.

Shes Iphone

Dërguesi i shpalljës

Shes Iphone 6S, 16GB, ngjyra roz, telfoni eshte i ardhur nga Gjermania, çmimi sipas marrveshjes.

Shes Iphone 6,

Dërguesi i shpalljës

Shes Iphone 6, telefoni eshte ne gjendje te rregullt perveq/fingerprinti/ nuk i punon, çmimi 130€.

Shes samsung galaxy A50

Dërguesi i shpalljës

Shes samsung galaxy A50 ngjyre te kalter te erret, me te ghitha paisjet dhe ne kuti, vetem 2 jave i perdorur, telefoni eshte ne gjendje perfekte dhe punon perfekt. Çmimi 280€

Shes Samsung Galaxy Note 3

Dërguesi i shpalljës

Shes Samsung Galaxy Note 3 ne gjendje te rregullt, perveq te ekrani pak i krisur por nuk pengon asgje, punon perfekt, çmimi 80€.

Shes Iphone 6

Dërguesi i shpalljës

Shes Iphone 6 i cili punon dhe e ka nje defekt te voge/fingerprint nuk i ben, çmimi 80€.