Ofroj pune per 2 persona

Dërguesi i shpalljës

Motel Villa Europa ofron pune per nje punetore/sigurim-roje, dhe nje punetor per perkujdesjen e nxemjeve/kalldajen, mosha e preferuar 25-50 vjeç, orari i punes me marrveshje, pagesa 300€. Kontakti nga ora 10h / 18h. Adresa Magjistralja...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Metro Caffe ofron pune per punetor sandwich maker/kuzhinjer, te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer sheshit ne qender te Prishtines.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pun ne gastronomi ose ndonje zant ne Fushe Kosove ose Prishtine.

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj pune si kujdestare e femive, kam pervoj pune. Prishtine ose Fushe Kosove.