Shes klysh të pastorit Belg

Saimir Dinaj

Shes 5 klysh (2 femra, 3 meshkuj) të racës së pastër të pastorit Belg, mosha e klysheve është 1 muaj, klyshet janë të vaksionuar, çmimi për nje klysh eshte 150€ / 200€ per informata shtes...

Shes shota/shotana

Dërguesi i shpalljes

Shes Shotana/Shota te races japoneze, mishi i ketyre shotave konsiderohet mishi me i shijshem i shpezeve, gjithashtu sipas kerkeses tuaj bëjm edhe pergatitjen e tyre, per me shum kontaktoni. Adresa fshati Studime ne Vushtrri.

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Hasky mashkull, çmimi sipas mrrveshjes ose bej ndrrim me ndonje telefon ose llaptob.

Shes qenin raca Labrador

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin raca Labrador specifik e tij eshte qe eshte shoqror ka aftesi te veqant per loj me fotball, zbatimin e komadave, po ashtu eshte dhe i sterilizuar, çmimi sipas marrveshjes.

Shes dy lope/viqat

Dërguesi i shpalljes

Shes dy lope/viqa te cilet jane ushqyer me bio/natyral ushqim, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Banja e Pejes ne Peje.

Shes qenin e sharrit

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin e sharrit gjinia femer i races beg/imenqur, mosha 6 muajshe, qeni eshte per ruajtjen e deleve dhe shtepine, çmimi sipas marrveshjes.

Shes qen

Dërguesi i shpalljes

Shes qene Belg Malinois, mosha 2 muj gjinia mashkull 150€, gjinia femer 100€.