Pastrim i shtepive, banesav, zyre

Dërguesi i shpalljes

Kompania jonë ben pastrimin gjeneral të shtëpive,banesave, lokaleve si dhe pastrim gjeneral të objekteve të posapërfunduara. Mirëmbajtjen e ndërtesave,shkallët Nëse jeni përë një ambient super të pastërt në ambientin tuaj atëherë ne jemi përzegjedhja juaj...