Shes lokalin afarist ne rruge kryesore ne Prishtine
843

Përmbajtja

Shes lokalin 92m ne dokumente ndersa eshte mbi 100m2 dy katesh Rr. Agim Ramadani ne rrugen kryesore ne qender te Prishtines lokali eshte lloj i suterrenit me dy shkalle pastaj nje pushimore rreth 20m2 dhe pastaj edhe tri shkalle. Eshte i renovuar dhe duket bukur ka ndriçim te mire nga rruga dhe ka hapsire prane trotuarit
edhe per tavolina ne rruge, aktualisht e shfrytezon pronari dhe aktiviteti eshte hotelier. Çmimi eshte 4000€ euro per m2 pra, gjithsej 368.000€