Shesim banesa me madhesi te ndryshme / Prishtine
893

Përmbajtja

Shesim banesa me metrazh te ndrushme lagjja Mati-1 afer Rruges B ne Prishtine banesat jan ne katin
e -I-, -VI- dhe te -VII-.
Banesat kane një dhomë të ditës me kuzhinë, një dhomë të gjumit, banjo, shpajz,
korridore dhe ballkon.
Baneasat e kanë shikimin kah lindja e diellit dhe kanë shikim të mirë dhe të hapur.
Bnaesat jan me siperfaqe nga 50m2, 60m2, 85m2, 107m2, 112m2.
Ka madhesi te ndryshme te banesave si 50m2, 60m2, 85m2, 107m2, 112m2.

Ndërtimi është modern, me standard të larta dhe me leje ndërtimi, ndërtesa ka parking mbitoksor dhe nëntoksor,
Ka shkallë dhe korridore të gjëra, ka ashensor dhe ujë 24h.
Lokacioni është perfekt dhe pranë të gjitha shërbemeve publike.
E ka afër rrugën kryesore, supermarketin, hoteleritë, shkollën fillore, ambulantën,
transportin urban, shërbimin e taksive etj.

Çmimet janë 790€ në katin e parë dhe 740€ në katin 6 dhe 7.