Shes Xbox 360
309

Përmbajtja

Shes lojën për fëmijë Xbox 360 me chip të instaluar me 30 lojëra, dy doreza, kabllo HDMI etj. Xbox posedon lojërat më të reja: NBA.2 K17, FIFA 16, PES 2017, CAL of Duty Blackops 1,2, Neet for speed, FEED etj. Siç shihet në foto, Xbox është shumë i ruajtur, posedon pakon e vet origjinale dhe funksionon perfekt.