Shes TV FULL HD SMART 43 inç, 1 vjet e pesë muaj garancio
247

Përmbajtja

Nëse dëshironi kinema në shtëpinë tuaj, ta kënaqni vetën dhe fëmijët tuaj, ateherë ky
Televizor është zgjedhja ideale për ju.
Me 1 vjet e gjys garancion, ma të mirë dhe ma të lirë nuk gjeni askund.
Për vetëm 240€ mund të jetë i juaji.
Janë të mirëpritur të gjithë ata që dëshirojnë ta blejnë.


tirana hostel