Shes Maskë te Zezë per fytyr
195

Përmbajtja

Super Black Mask për vetëm 7€
Maskë e zezë për fytyrë më të pastërt dhe pa pika të zeza!

Rezultate të menjëhershme dhe e lehtë në aplikim!

Përdorimi:
Aplikoni maskën e zezë me gisht apo me brush lehtësisht në fytyrë (posaçërisht ku keni më shum pika të zeza), lëreni të thathet për afër 20min dhe pastaj hiqeni.