Ofroj pune / kamarier-e
134

Përmbajtja

Restoran Centro ofron pune per kamarier/e, kushtet e punes jane te mira, orari i punes dhe pagesa me marrveshje. Te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa te ambsada e Zvicrres lagjja e Muhaxherve ne Prishtine.