Ofroj pune / Picamen
194

Përmbajtja

Restaurant Del Posto ofron pune per picamen, ne ofrojm kushte te mira pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa Rruga C ne Prishtine.