Ofroj pune
107

Përmbajtja

Restaurant N'Ode ofron pune per dy kamrier/e, nje shankiste/banakiere, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, + ushqim, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa rruga Haxhi Zeka ne Prishtine.