Ofroj pune
87

Përmbajtja

Swiss Apartments Prishtina ofron punë për një pozitë pune:

- Mirëmbajtëse (F)

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Bën pastrimin e objektit dhe apartmenteve;
• Kujdeset për higjenën.
• Të gjitha të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit.
Adresa: rruga Ekrem Rexha nr.5, Arberi/ishdragodan Prishtinë.