Ofroj pune per 31 persona
228

Përmbajtja

Restaurant Te Pula ofron pune per 31 punetor/e.

Per plotesimin e vendeve te punes:

- Kamarier/e 15
- Banakier/e 5
- Kuzhinjer 2
- Ndihmes ne kuzhine 3
- Elares/e 2
- Sallater/e 2
- Mjeshter brumi 2

Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e vendeve të punës të
cekura më lartë në Restaurant në Prishtinë nga Kandidatet kërkohet:

- Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme:
- Të ketë shkathtësi në kryrjen e detyrave:
- Të ketë paraqitje profesionale:
- Aftësi të mira komunikuse:
- Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite):
- Të kenë të kryer së paku shkollen e mesme.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-n në email adres tepulash[email protected] ose të kontaktoni ne numer telfoni +383 49 408 935.
Adresa Prishtine.