Ofroj pune per Picamen/e
140

Përmbajtja

Resataurant Del Posto ofron pune per picamen/e, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Rruga C ne Prishtine