Ofroj pune per Mirembajtese
299

Përmbajtja

Resataurant Del Posto ofron pune per mirmbajtese, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Rruga C ne Prishtine.