Jap me qira lokalin-shtepin 360m2 / Prishtine
176

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 120m2 kati perdhes rruga kryesore perball shkolles Zenel Hajdini lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine. Lokali i pare eshte 60m2+40m2 dhe garazha ngjitur me lokale, po ashtu per mbi lokale eshte banim dy katesh me 120m2+120m2 ka mundesi edhe te negociohet per dhenjen me qira. Shtepia/lokali eshte ne nje vend shume te pershtashem per furre ose ndonje veprimatri tejter biznesi. 044551082