Ofroj pune
64

Përmbajtja

Salloni "LOMELL" më prestigjioz i ondulimit kërkon urgjentisht nxënëse / praktikante (femër) me afat të pacaktuar dhe me moshë deri 25 vjeçe. Nëse dëshironi që profesionalisht të mësoni parukerinë, stilingun, ngjyrosjen dhe prerjen e flokëve, si dhe të punoni me ne në atmosferë tejet të këndshme, ne do ju mirëpresim. Adresa: Lagjja Ulpianë, te rrethi i Flamurit mbrapa vivafreshit në Prishtinë. Info: 038545343 ose 044647447