Ofroj pune
174

Përmbajtja

Tutto Passta ofron pune per punetore ndihemes ne kuzhin, pranojm kanditat edhe pa pervoj pune, kushtet e punes jane te mira, kontrat pune, trust te paguar, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, per me shum i format na kontaktoni ne numer telefoni. Adresa Albimall lagjja Veternik ne Prishtine