Ofroj pune
774

Përmbajtja

Metro Caffe ofron pune per punetor shankist/mashkull dhe enelares/mashkull , te interesuarit te kontaktojn ne numer telefoni, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer sheshit ne qender te Prishtines.